Thursday, July 2, 2009

(MY035) Making money using twitter...

while browsing in the net then i finally come across finding this...the way making money using TWITTER..i assume many of us today have the twitter account..for me it's worth to try as it's free..below are the step that this guy wrote in this forum wangcyber.com

ok guy..this are the step..


Ok.. cara ni paling mudah nak dpt $10 dlm sehari..
so.. kepada sesaper yg belum kenal Twitter tu.. berkenalanlah dgn twitter segera kerana kita akan buat duit dgn twitter.. :)
hehehe.. seperti biasa.. anda juga perlu ada akaun paypal .. mudah dan simple je ..

1. Buat 3 akaun kat twitter.com

2. Join revtwt.com - advertising company yg advertise kat Twitter.

3. Dah join revtwt.com , sekarang masa utk post ads kat dlm profile akaun Twitter korang tadi.. Mudah je benda nih.. kat dlm dashborad revtwt.com , dia tunjukkan segala nya.. setiap ads yg korang post , akan dpt $0.03-$0.20 ..so lagi byk click , lagi byk la duit korang ..

4. Mass follow org lain dlm twitter. Pastikan korang mempunyai follower yg ramai dlm setiap akaun twitter yg dibuat pada perkara 1 tadi. lagi byk follower lagi byk click..
so nak mudah dpt follower, korang guna je twollo.com dan juga tweetergetter.com

5. so .. mudah kan... yg paling penting !! cari seramai mungkin FOLLOWER ok.. :)

good luck ..





malaysia truly asia

3 comments:

  1. just sharing..
    thank for reading..

    ReplyDelete
  2. nice post and good tips friend.thanks for sharing,...!!!

    ReplyDelete